söndag 14 augusti 2016

Hejdlöst gospelös med Ljungblahd på Reunion

Samuel Ljunblahd tillsammans med pianisten Samuel Hector
Samuel Ljungblahd lyckades få igång hela sporthallen som en enda stor gospelkör när han äntrade scenen på den stora reunionhelg som pågår i Vrigstad. Medryckande gospel blandades med personliga berättelser om stort och smått, bland annat om när han fick medverka med att sjunga gospeln Joyful, Joyful som utgångsmusik på det stora prinsbröllopet förra året. Samuel Ljunblahds konsert i Vrigstad blev en fantastisk upplevelse som vi kommer minnas länge, länge!

Tidigare under lördagskvällen medverkade gruppen Nonstop med bland annat Stephan Berg, känd musiker och upphovsman till melodifestivalbidragen Mitt i ett äventyr och Fångad av en stormvind. Anders Wisth var kvällens konferencier och medverkade med tänkvärda tankar om helgens syfte och glädjen av en personlig kristen tro. Under lördagskvällen hade Vrigstad värdshus ordnat möjlighet att få del av grillat, smörgåstårta med mera, smarrigt!

Reunion är ett trevligt initiativ och väl fungerande samarrangemang mellan lokala frikyrkoförsamlingar, Hoppets Stjärna och Vrigstad Värdshus! Besök gärna arrangemanget som pågår med aktiviteter fram till sista punkt som är idag söndag 22.00. Programmet kan du se på denna länk:
http://reunionontour.se/reunion%20vrigstad%2012-14%20augusti.html