onsdag 31 augusti 2016

Tack till Stefan, möte med Alexandra och Wojciech

Stefan Arbin fram tills nu VD för
Stockarydsterminalen AB
Styrelsen för Stockarydsterminalen AB har träffats för att avhandla reguljära styrelsefrågor men också strategisamtal. Är tillfredställande att utvecklingen går åt rätt håll och det ser positivt ut både nu och på lite längre sikt. Vår VD i bolaget har ända sedan starten i februari 2008 varit Stefan Arbin. Han slutar nu sitt uppdrag och avtackades för det fina arbete han utfört. Stefan har varit lätt att samarbeta med och har varit en viktig person under dessa första år av verksamhet i Stockarydsterminalen AB, vårt gemensamma bolag mellan kommun och Sävsjö Transport.

Har i dag träffat Alexandra Svedberg som nu jobbar för Sveriges Radio P1. Hon ställde en rad frågor omkring kommunens situation avseende skola, invandring och integration. Ett antal kommuner som har stor andel invandrade personer granskas. Reportaget kommer sändas senare i september.


Har varit en sväng på Höglandssjukhuset för träff med min fantastiska doktor Wojciech Broda. Känns alltid lika tryggt att få bra vård och goda råd av den duktiga personalen inom Region Jönköpings län!