fredag 30 september 2016

Nya Smålandslägenheter och häftigt Lagerbutiksjubileum

Nyckel överlämnas till Jonatan som
ska hyra den nya lägenheten
Många är det som genom åren besökt Parants hattaffär eller tagit en fika på Stures konditori i hörnhuset, alldeles vid ån, mitt i Sävsjö. Efter att konditoriet lades ner tog Therese och Jonas Petersson över huset och har genom sitt företag Smålandslägenheter nu byggt tre helt nya lägenheter. Läget mitt i Sävsjö gör lägenheterna mycket attraktiva och hyreskontrakten är redan skrivna. Innan den sista hyresgästen, Jonatan Hultqvist, flyttade in så erbjöds allmänheten idag att under några timmar titta på den nya lägenheten. Intresset var stort och många passade på att se den ljusa och mycket väl renoverade lägenheten.

Det är så bra att det finns duktiga entreprenörer som Therese och Jonas som ser till att hus hålls snygga och samtidigt behåller sin historiska karaktär. Så bra att det de också ser till att det blir tillskott med fler hyreslägenheter på bostadsmarknaden.
Jag tillsammans med Morgan och
Johanna

I eftermiddag har Lagerbutiken i Stockaryd firat 10 årsjubileum. Det var ordnat massor av aktiviteter. På plats var exempelvis leverantörer, Lucky Luke med bröderna Dalton, Ola-Conny och Morgan, kända från dokusåpan om Ullared. Det var servering av gulaschsoppa, fika, spiktävling och mycket, mycket mer. Så roligt att se den fantastiska responsen med många besökare.

Lagerbutiken visar med sin duktiga personal och ledning att det går skapa framgångsrik handel och företagande också på landsbygd!