söndag 4 december 2016

Fullt med julskyltningsaktivitet i Rörvik

Rörviks egen äkta jultomte med dragspel. Ingvar, Kristin och Matilda
berättar om vad som är på G. Lotta Claesson visade fina foton.
Bygdegården var full av aktivitet när det hade ordnats med julskyltning i Rörvik. För oss från kommunledningen kändes det riktigt bra att också vi fick vara med på ett hörn. Vi visade och samtalade om ett förslag till utvecklingsplan som har tagits fram. Vi hade förstås också hoppats kunna berätta om ett färdigt avtal med Trafikverket om den så omtalade GC-vägen utmed Allgunnen, men det dröjer några dagar till innan det är klart. Vi kunde i alla fall berätta att kommunen har gjort sin del och nu undertecknat ett avtal men väntar på att också Trafikverket ska sätta sin namnteckning under detta. Hoppas innerligt att det inte blir mer strul.

Jag tycker det är angeläget att vi är mycket ute i hela kommunen för att träffar folk, lyssna på synpunkter och förslag. Viktigt också för oss att få berätta om allt det som är på gång i vår kommun!

Roligt att dagens julskyltningsarrangemang fick så bra gensvar och många deltagare, bra jobbat. En eloge till Rörviks samhällsförening för allt arbete som görs för samhällets bästa!