lördag 29 april 2017

"Säg inte att det inte händer något i Sävsjö"

Funkisvilla i Vrigstad, Bilträff i Stockaryd, Klassiskt hus i Sandvik och Sune Nilsson, Helena Gill
Ingvar Lundqvist, Mathilda Henriksson och Håkan Dufva på Rörvikshus kontor
"Säg inte att det inte händer något i Sävsjö" skrev signaturen IJ-RD på insändarsidan i Smålands Dagblad i torsdags. Bara att hålla med, i vår kommun sprudlar det av aktiviteter och arrangemang!

EN VISNINGSDAG MED RÖRVIKSHUS var ett av alla arrangemang i vår kommun idag. Besök hade ordnats till två nybyggda Rörvikshus, ett i Sandvik och det andra vid Slättsjön i Vrigstad. Två helt olika villor men båda fantastiskt fina och välgjorda trähus. Det gavs också möjlighet till rundvandring i produktionen och att möta arkitekter och byggentreprenörer. Vi från kommunen och SNAB var på plats för att berätta om tomter och svara på frågor.

STOCKARYDSTRÄFFEN, en bilträff för nostalgi och entusiastfordon var idag för 7:de gången i Järnvägsparken i Stockaryd. Sibylla och Lasse var som vanligt eldsjälarna bakom detta trevliga arrangemang!

GRATTIS HV71 TILL SM-GULD! I eftermiddag kollade vi förstås på hockey. Vilken otroligt fin, gastkramande, spännande och välspelad match. Så kul att HV71 så småningom kunde vinna i förlängningen! Kändes så bra att det blev ett samarbete mellan Simon Önerud och Martin Thörnberg som ledde fram till vinnande målet! Grattis HV71 till SM-GULD!