fredag 20 maj 2016

Smålandsvillan, Audio Video och Lagerbutik satsar!

Här lämnar jag och Helena Gill från SNAB över en blomma
till platschefen på Smålandsvillan, Johan Palmberg.
Så roligt att få del av framåtanda och positiva satsningar som sker i hela Sävsjö kommun! Idag varit på öppet hus och invigning av en helt ny produktionsdel på Smålandsvillan i Vrigstad. Invigningen inramades av en familjefest med hoppborg för barnen, tipspromenader och musikunderhållning. Invigningen förättades inför ett hundratal personer av företagets VD Joakim Henriksson. En mycket fin satsning i en för kommunen och Sverige viktig bransch!

I Stockaryd ordnades idag Lagerbutiksdagen och detta en aktivitet som har blivit en tradition och inarbetad händelse som lockar många besökare. I dag var det många som kom också för att träffa Simon Häggström och få hans helt färska bok "Skuggans lag" signerad av författaren själv.  Simon Häggström har växt upp i Stockaryd och är nu en av Sveriges mest kända poliser genom sitt mycket viktiga och framgångsrika arbete i Stockholmspolisens prostitutionsgrupp.

Jag har också tillsammans med Helena på  SNAB uppmärksammat Sävsjö Digital som idag med Sävsjö som utgångspunkt tagit ett nytt steg i satsning på hemelektronik i vår region. Audio Video är den nya kedjetillhörigheten och med bytet erbjuds också tjänster via webbförsäljning på ett bättre sätt än tidigare. Man kommer fortsatt erbjuda  service och installationer, men med ett ännu bredare utbud, lägre priser och ytterligare tjänster. Lycka till Simon med alla medarbetare i er satsning!
Här nedan kan du se bilder från dagen:



Simon Häggström signerar sin nya bok på Lagerbutiksdagen

Platschefen på Smålandsvillan,Johan Palmberg, medverkar under
invigningen av den nya produktionshallen

Simon Ek får en blomma för sin satsning med AudioVideo som ny kedja